Lansering av ny webbplats

Publicerad: 2021-05-02

Hemsida, webbplats, Internetsida, webbsajt. Kärt barn har många namn. Men nu var det i alla fall dags för en uppdatering av sjoliv.se. Det borde gjorts för länge sen men nu så. Plötsligt händer det. Till vår hjälp har vi haft Impera, en digital specialist i Örebro. De hjälper oss vidare med SEO (search engine optimization) och riktade kampanjer på Google Ads. Tack Impera för all hjälp hittills.

Den nya sajten, har förutom bättre sökordsoptimering, också ett uppdaterat innehåll som nu täcker in och bättre beskriver alla de nya verksamhetsdelar som tillkommit på sistone. Markentreprenader, avlopp, husgrunder, betongleverans, skogsvård med skogsmaskin, vår nya vägfärja Krut, projektering och byggnation av waxholmsbryggor, geoborrning, uthyrning av pråmar och arbetsplattformar samt mycket mer.

Vidare har kontaktsidan uppdaterats med ett dynamiskt formulär, så att förfrågningarna nu mailas direkt till den på Sjöliv som ska hantera dem. Då kan vi trimma svarstiderna ännu mer. Det är viktigt för oss att kunna leverera snabba återkopplingar, prisuppskattningar och offerter med relevant pris även när vi har som mest att göra under högsäsong.

Webbplatsen är i och med lanseringen tyvärr inte helt komplett innehållsmässigt men kommer att uppdateras löpande med mer kringinformation och bilder. God läsning, hoppas ni hittar det ni söker.