Entreprenad

Entreprenad är ett brett begrepp. Men här på Sjöliv utgör det vi kallar entreprenaddelen en förlängning av Sjölivs verksamhet riktad mot större byggföretag, föreningar och kommuner.

Underentreprenad i Stockholm

Sjöliv entreprenad bygger och projekterar de flesta typer av projekt som ligger nära vattnet. Vi arbetar ofta som underentreprenad till större byggföretag och har erfarenhet av att bygga gångbryggor, kajer, stora offentliga sol- och badbryggor, waxholmsbryggor och renovering av broar. Vi har även lång erfarenhet av borrningar och olika typer av geotekniska undersökningar.

Vi samarbetar med ett antal specialiserade företag vid behov av undervattensjobb, dykning, betongarbeten samt konstruktionslösningar.

Inom Sjöliv har vi tillgång till en stor fordonspark och flotta med ett trettiotal flytande enheter. Vi kan bistå med utrustning vid de flesta marinentreprenader. Det kan handla om färjor, arbetsbåtar, transportbåtar, pråmar, kranar och flytbryggor. Våra flytbryggor kan byggas ihop till en total längd av 400 meter.

Vid uthyrning av arbetsbåtar och pråmar ingår alltid personal med Klass VIII utbildning och med den breda kompetens och erfarenhet som vi besitter inom Sjöliv så är vi det självklara valet som samarbetspartner i de flesta sjönära entreprenader och tjänster.

Tomas Lundquist
Tomas Lundquist
Entreprenad