Semesteruppehåll

Publicerad: 2023-07-15

Det blev sommar i år också. Vi har tagit ett välförtjänt (om vi får säga det själva) sommaruppehåll för att ladda batterierna. Under veckorna 29-32 så är de flesta av våra medarbetare lediga. Någon servar och underhåller maskiner och båtar. Och några av oss svarar på mail och samtal gällande projekt i höst. Men generellt försöker vi att ha stängt och vila upp oss. Det har för övrigt visat sig passa rätt bra med er andra som försöker vila och ta det lugnt i skärgården. För några år sedan så stängde vi inte på sommaren. Då jobbade vi bara på. Men det kändes inte bra att åka runt och bullra i skärgården i onödan i semestertider. Så vi har mognat på den punkten och försöker numera få våra kunder att se över sina behov i god tid inför sommaren. På så vis hinner vi leverera på alla punkter till mitten på juli då vi stänger. Så även i år.

Sommaruppehåll 2023, några av småbåtarna på land på Nyvarp.
Sommaruppehåll 2023, några av småbåtarna på land på Nyvarp.

Båtar och maskiner får också lite sommarledigt. Många maskiner står kvar på projekt men resten samlas hemma för lite service och underhåll. Båtarna tas upp på land för att inte dra till sig havstulpaner och beväxning. Vi kör nämligen utan bottenfärg på alla småbåtar. För miljöns skull och för att det spar tid och pengar för oss som kör mycket.

Det går bra att ringa, maila och skicka kontaktförfrågningar under sommaren men det är först måndag den 14 augusti som vi drar igång på allvar.

Tills dess önskar vi alla en riktigt skön sommar!!!

Maskiner på rad på Nyvarp.